Voordeelbundels

Bestel nu je voordeelbundel

Ben je op zoek naar een HEPA filter, motorfilter, oplader, patroonfilter, vlakfilter of stofzuigerslang? Neem dan eens even een kijkje naar onze voordelige en handige voordeelbundels. Misschien kom je nog wel een bundel tegen met producten waar je iets aan hebt! Door ervoor te kiezen om de producten te bundelen en meerdere producten in een keer te bestellen, kunnen we je deze allemaal aanbieden voor een lagere prijs dan wanneer je deze los per stuk zou kopen. Bij een voordeelbundel kunnen de producten uit de bundel namelijk eenvoudig samen en in een keer ingepakt en verzonden worden. Op deze manier hebben we minder inpak- en transportkosten dan als de producten individueel besteld zouden worden. Dit voordeel zie je als klant natuurlijk ook weer terug in je portemonnee!

Onderdelen van de voordeelbundels

De opties die we op dit moment in ons assortiment hebben, zijn de producten van de merken Dyson of Kärcher. De producten die bij elkaar passen zijn in dit geval samengesteld tot een praktische voordeelbundel. Als je kiest voor een set van Dyson heb je bijvoorbeeld de keuze uit bundels die bestaan uit een oplader samen met een of meerdere filters. Ga je voor een set van Kärcher? Dan heb je momenteel de keuze uit bundels die bestaan uit een stofzuigerslang gecombineerd met een filter.

De voordeligste voordeelbundels

Bij Stofzakkie.nl begrijpen we de klant heel goed als deze zegt dat hij niet te veel geld wil betalen voor de producten. Precies om deze reden ben je bij ons aan het juiste adres als je op zoek bent naar voordeelbundels met een gunstige prijs. We proberen de producten op onze website namelijk altijd tegen een zo voordelig mogelijke prijs aan te bieden. Heb je toch geen set nodig, maar ben je wel op zoek naar producten? Neem dan eens een kijkje tussen de andere onderdelen die aangeboden worden op de website!