Over ons

Wij zijn Stofzakkie.nl, een webshop die wordt gerund door Daniel Keute en Nick van Klinken. Twee jonge ondernemers die ooit als student zijn begonnen en al succesvol zijn met de webshop Alleeninkt.nl. Door hun enthousiasme in het ondernemen is het nu een feit dat wij – naast Alleeninkt.nl – ook het team zijn achter Stofzakkie.nl. Een overzichtelijke webshop met kwaliteitsproducten die je makkelijk en snel kunt bestellen. En de prijs? Die is eerlijk en scherp, want wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Webshop

Heb jij ook zo’n hekel aan onoverzichtelijke webshops? Wij wel, dus bij Stofzakkie.nl is het assortiment duidelijk en hoef je nooit lang te zoeken naar de juiste stofzuigerzak. In ons overzichtelijke en uitgebreide assortiment stofzuigerzakken vind jij precies de stofzuigerzak die je nodig hebt. Onze webshop wordt continue verbeterd om jou de optimale winkelervaring te kunnen geven. Wist je trouwens dat alle bestellingen die voor 22:00 uur zijn besteld de volgende dag worden geleverd?

Kwaliteit & service

De markt van de stofzuigerzakken kennen wij op ons duimpje. En kopen uitsluitend in bij betrouwbare leveranciers. Hierdoor kunnen wij jou gebruiksproducten van hoogwaardige kwaliteit aanbieden. Ons doel is om jou als klant geld en tijd te laten besparen. Doordat stofzuigers tegenwoordig steeds moderner en slimmer worden, verandert de technologie achter de stofzuigerzakken steeds meer. Al deze nieuwe ontwikkelingen houden wij nauwkeurig in de gaten, zodat we jou de beste stofzuigerzak kunnen leveren. Heb je toch nog een vraag of probleem? Wij staan altijd voor je klaar om je verder te helpen. Want een tevreden klant, daar houden we van!

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Perfecte service