Betaalmogelijkheden

iDeal

iDeal is de meest gebruikte betalingswijze zowel in Nederland als bij Stofzakkie.nl. Wanneer u uw gegevens heeft ingevuld wordt u doorverwezen naar de online omgeving van uw eigen bank. De gegevens van u bestelling worden overgenomen vanuit onze website en u kunt de bestelling afronden. iDeal betalingen zijn snel, veilig en vertrouwd.

Achteraf betalen – Billink (Alleen beschikbaar in Nederland)

Achteraf betalen vinden veel van onze klanten prettig. Billink is de partij welke het gehele achteraf betalen proces uitvoert. U krijgt dus achteraf een factuur van Billink welke u kunt voldoen nadat de goederen zijn ontvangen. Billink is beschikbaar voor zowel particulier en zakelijke klanten.

Paypal

Paypal is een van de bekendste online betaalmogelijkheid wereldwijd gezien. Wanneer u kiest voor PayPal wordt u aan het einde doorgestuurd naar PayPal. U kunt inloggen met uw gegevens en de bevestiging geven voor bestelling.

Overschrijving (vooruitbetaling)

U kiest voor Overschrijving per bank? Nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u van ons een e-mail met de factuur. Wanneer u deze factuur heeft voldaan zullen wij de goederen zo snel mogelijk versturen. Nadelen van overschrijving is dat het over het algemeen wat langer duurt voordat de goederen verzonden kunnen worden.

Mister cash

Is een betaalmogelijkheid voor Belgische bankkaarten. Mistercash garandeert een veilig en betrouwbaar online betaalmiddel. Voor kaarthouders van deze Belgische kaarten is het een zeer handig en veilig online betaalmiddel. De betaling wordt afgewikkeld via de betaalpagina van de online bank. Dit garandeert dat het volledig veilig is en te vertrouwen. De online banken hebben zeer strenge veiligheid systemen die het online betalen mogelijk maken.

Visa

Met Visa kunt u eenvoudig en veilig betalen – bij aankopen in een winkel, op het internet, via de telefoon of de post. Wereldwijd en op elk uur van de dag is Visa de veilige en eenvoudige manier om te betalen zonder contanten. Daartoe biedt Visa u verschillende betaalwijzen en kaarten die bij uw persoonlijke gebruik passen.

Sofort Banking

De levering kan sneller plaatsvinden omdat uw webshop direct een transactiebevestiging ontvangt nadat uw overschrijving in opdracht werd gegeven. Voor SOFORT is ook geen uitgebreide registratie en creditcard nodig.

Mastercard 

Online shoppen is makkelijk, snel en kan de hele dag door. Betaal je met een mastercard is je aankoop in de meeste gevallen 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.

Bankgegevens

Rabobank: 12.55.76.390
IBAN: NL41RABO0125576390
BIC: RABONL2

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Perfecte service