Verzenden & Bezorging

De inpakkers van Stofzakkie.nl zitten geen moment stil. Wij verzenden bestellingen welke voor 22:00 zijn geplaatst dezelfde werkdag nog.

nl

Bezorgen in Nederland

Voor bestellingen naar Nederlandse adressen brengen wij €3,95 in rekening. Wanneer het orderbedrag hoger ligt dan €40,- versturen wij jouw bestelling gratis.

be

Bezorgen in België

Voor bestellingen naar Belgische adressen brengen wij €4,95 in rekening. Wanneer het orderbedrag hoger ligt dan €40,- versturen wij jouw bestelling gratis.

Hoe wordt uw pakket verzonden?

Stofzakkie.nl werkt samen met verschillende transport maatschappijen. Wij proberen zoveel mogelijk pakketten te verpakken in brievenbusdozen om te voorkomen dat u thuis moet zijn wanneer de pakketbezorger voor de deur staat. Wanneer het pakket te groot is voor de brievenbus ontvangt u van ons een Track&Trace code via de mail.

Heeft uw pakket vertraging?

Helaas komt het soms voor dat uw pakket vertraging oploopt. Waar mensen werken worden fouten gemaakt zeggen wij altijd. In de meeste gevallen kunnen wij hier niets aan doen maar zullen ons altijd 110% inzetten om te kijken hoe we uw bestelling alsnog zo snel mogelijk kunnen leveren.

Besteld op maandag
Bezorgd op Dinsdag
Besteld op dinsdag
Bezorgd op Woensdag
Besteld op woensdag
Bezorgd op Donderdag
Besteld op donderdag
Bezorgd op Vrijdag
Besteld op vrijdag
Bezorgd op Zaterdag
Besteld op zaterdag
Bezorgd op Dinsdag
Besteld op zondag
Bezorgd op Dinsdag
stofzakkie-leroy-verzendenbezorgen

Aangepaste levertijden feestdagen 2024

Tijdens de feestdagen is het alle hens aan dek bij de bezorgdiensten. Door de drukte kan het zijn dat jouw pakketje er iets langer over doet dan je van ons gewend bent. Er gelden dan andere bezorgtijden- en dagen. Klik op onderstaande button om de aangepaste levertijden in te zien. Maak op de pagina van PostNL de keuze tussen pakketten in NL of van NL naar BE. Bedankt voor je begrip!

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Perfecte service