Stofzuigerslangen

Soorten stofzuigerslangen

Wil je een goede stofzuigerslang kopen waar je ook daadwerkelijk een langere periode wat aan hebt? Dan ben je bij Stofzakkie.nl natuurlijk aan het juiste adres! De producten uit ons assortiment zijn namelijk van hoogwaardige kwaliteit en worden tegen een prijs aangeboden die zo voordelig mogelijk is. De reden dat deze producten tegen zo’n lage prijs aangeboden kunnen worden, is omdat het grootste gedeelte van ons eigen huismerk is. Hierdoor betaal je geen extra kosten voor de ‘merknaam’ van het product, hier wordt je portemonnee ook een stuk vrolijker van. De merken die we op dit moment in ons assortiment hebben, zijn: AEG, Bosch, Electrolux, Kärcher, Miele, Nilfisk, Numatic, Philips, Rowenta en Siemens. 

Eigenschappen van de stofzuigerslang

Doordat er zo veel verschillende merken zijn, is het vrij logisch dat niet ieder product dezelfde diameter heeft en past op alle stofzuigers of stofzuigermonden. De stofzuigerslangen die momenteel bij ons op de website te verkrijgen zijn, hebben allemaal een diameter van 32 of 35 mm. Daarnaast zijn ze allemaal gemaakt van kunststof. Het grote voordeel van kunststof ten opzichte van plastic is dat dit veel duurzamer is, een stuk langer meegaat en je uiteindelijk dus minder snel een nieuw product aan hoeft te schaffen. Daarnaast heb je met de stofzuigerslangen uit ons assortiment de keuze uit verschillende lengtes. Het grootste gedeelte van de producten die op dit moment worden aangeboden heeft een lengte van 2 meter. De verschillende lengtes die te bestellen zijn, bestaan echter uit 1,75 meter, 1,80 meter, 2,00 meter of 2,50 meter.

Stofzuigerslang centrale stofafzuiging

Een centrale stofafzuiging heeft veel voordelen ten opzichte van een ‘normale’ stofzuiger. We hebben de voordelen even voor je op een rijtje gezet.

  1. Sterk verbeterde luchtkwaliteit, minder last van allergieën.

  2. Zelfreinigende filter verliest geen zuigkracht.

  3. Reiniging die tot wel 3/4 maal krachtiger en dieper is.

  4. Geen lawaai van de motor in je leefomgeving.

  5. Opvangbak hoeft maximaal 2 tot 3 keer per jaar geleegd te worden.

  6. Geen stofzuiger meeslepen, alleen een lichtgewicht stofzuigerslang.

  7. Centraal stofafzuigsysteem voegt meerwaarde toe aan de woning.