Laden... Bezig met laden...

In 2 stappen de juiste zak!

Numatic stofzuigerzakken en onderdelen

Stofzuigerzakken Numatic

Numatic is uniek als merk, want ze zijn de producent van de stofzuigers met een glimlach. Deze vrolijke modellen met namen als Henry en James zijn een icoon. Ze zijn niet alleen leuk om naar te kijken, ook in het gebruik zijn ze om blij van te worden. Numatic vergeet nooit om naar de klanten en de daadwerkelijke gebruikers te luisteren. Zo zijn ze continue in staat hun machines te verbeteren. Met Numatic stofzuigerzakken wordt het echt Happy Cleaning.

Stofzuigerzakken Numatic voor ketelmodel stofzuiger

Numatic stofzuigers zien er misschien schattig uit, het zijn ondanks dat lieve uiterlijk echte krachpatsers. Ze zijn geschikt voor het gebruik op alle soorten vloeren, waardoor ze ook in het professionele segment goed op hun plek zijn. De stofzuigers van Numatic worden gekenmerkt door een ketelmodel. Dit zorgt ervoor dat je altijd de volledige capaciteit van het apparaat kunt benutten. Ook wanneer de Numatic stofzuigerzakken bijna aan vervanging toe zijn.

Stofzuigerzakken Numatic – daarmee bescherm je de motor

Het is de nachtmerrie van iedereen die regelmatig met de stofzuiger in de weer is. Wanneer de stofzuiger dienstweigert ontstaat er al snel een groot probleem. Geen ander huishoudelijk apparaat is immers zo effectief in de strijd tegen vuil en stof. Dankzij de Numatic stofzuigerzakken loop je minder risico op dit ongewenst scenario. De motor wordt zo namelijk optimaal beschermd tegen vuil en stof, want die is daar ook niet blij mee. Zo wordt de motor ontzien en de levensduur een stuk langer.

Grote stofzakinhoud

Numatic stofzuigers hebben vele voordelen. Het zijn gebruiksvriendelijke, wendbare en stille machines. Hoewel ze compact van formaat zijn, is in verhouding de stofzakinhoud juist erg groot. Dat is dus nog een hele fijne bijkomstigheid. Je kunt zo een heel stuk langer ongestoord stofzuigen dan met modellen van andere merken. Het vervangen van Numatic stofzuigerzakken zal dus geen veelvoorkomend klusje zijn.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Perfecte service