Laden... Bezig met laden...

In 2 stappen de juiste zak!

Kerstar stofzuigerzakken en onderdelen

Stofzuigerzakken Kerstar

Op zoek naar een stofzuiger voor professioneel gebruik? Kerstar ontwikkelt stofzuigers sinds 1959. Geen klus is te zwaar of te complex. Zelfs in een omgeving met asbest of farmaceutisch afval kunnen de stofzuigers van dit merk zonder problemen worden gebruikt. Het gebruik van Kerstar stofzuigerzakken zorgt voor een optimale filtratie en een bescherming van de motor. Alle stofzuigers zijn voorzien van een zeer sterke behuizing en worden uitgebreid getest. Zo voldoen ze aan alle strenge kwaliteitseisen.

Topprestaties met stofzuigerzakken Kerstar

Veel professionele stofzuigers zijn groot van formaat. Wie geen behoefte heeft aan een zeer grote machine komt al snel bij Kerstar uit. Voor het gebruik op scholen, in hotels of kantoren zijn deze stofzuigers ideaal. Ze zijn niet alleen heel wendbaar en flexibel, ook zijn ze voorzien van een speciale coating. Roest krijgt zo geen kans, dus ze kunnen zeer intensief worden gebruikt. Of je nou kiest voor herbruikbare of papieren Kerstar stofzuigerzakken, deze krachtige stofzuiger levert topprestaties.

Stofzuigerzakken Kerstar zijn van hoge kwaliteit

Ook in een industriële omgeving is een stofzuiger onmisbaar. Kerstar besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van heavy duty motoren. Het vermogen hiervan kan zelf worden ingesteld waardoor de stofzuigers goed aan te passen zijn aan elke situatie. De behuizing is gemaakt van slijtvast materiaal en door de sterke maar wendbare zwenkwielen is het verplaatsen heel eenvoudig. De kwaliteit van Kerstar stofzuigerzakken is minstens zo hoogwaardig.

Goed uit de test

Kerstar is met recht trots op de ontwikkeling van hun eigen microvezel stofzakken. Omdat ze nog beter filteren dan de papieren Kerstar stofzuigerzakken levert het gebruik ervan veel voordelen op. Ze gaan langer mee en laten meer lucht door, zodat betere schoonmaakresultaten kunnen worden bereikt. De testresultaten laten zien dat de microvezel stofzuigerzakken van Kerstar beduidend beter zijn dan veel andere merken.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €25,-
  • Perfecte service