Laden... Bezig met laden...

In 2 stappen de juiste zak!

Karcher stofzuigerzakken en onderdelen

Karcher stofzuigeraccessoires - Optimale prestaties voor een schone omgeving

Als trotse bezitter van een Karcher-stofzuiger weet u dat kwaliteit en betrouwbaarheid de sleutel zijn tot een grondige reiniging. Om ervoor te zorgen dat uw stofzuiger altijd optimaal presteert, bieden wij een uitgebreid assortiment aan Karcher-stofzuigeraccessoires. Van stofzuigerzakken en -filters tot microvezelrollers, pistoolgrepen, stofzuigerslangen en opladers, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw stofzuiger in topconditie te houden.

Stofzuigerzakken - Efficiënte opvang van stof en vuil

Onze hoogwaardige stofzuigerzakken zijn speciaal ontworpen om stof en vuil efficiënt op te vangen. Ze zorgen voor een optimale luchtstroom en filtratie, waardoor de zuigkracht van uw Karcher-stofzuiger behouden blijft. Met een ruime keuze aan zakformaten en -materialen vindt u bij ons altijd de juiste stofzuigerzak die perfect past bij uw model.

Stofzuigerfilters - Zuivere lucht voor een gezonde leefomgeving

Een schoon huis begint met schone lucht. Onze stofzuigerfilters zorgen ervoor dat de lucht die uw stofzuiger verlaat vrij is van stofdeeltjes en allergenen. Dankzij hun duurzame constructie bieden ze langdurige prestaties en voorkomen ze dat vuil de motor van uw stofzuiger bereikt. Met regelmatige vervanging van uw stofzuigerfilter zorgt u voor een gezonde en frisse leefomgeving.

Microvezelrollers - Grondige reiniging van harde vloeren

Voor een grondige reiniging van harde vloeren zijn onze microvezelrollers een uitstekende keuze. Ze verwijderen moeiteloos vuil, stof en zelfs hardnekkige vlekken, terwijl ze tegelijkertijd zacht zijn voor uw vloeren. Met hun hoogwaardige materiaal en gebruiksvriendelijk ontwerp bieden onze microvezelrollers de perfecte combinatie van efficiëntie en zorg voor uw vloeren.

Pistoolgrepen - Comfortabele bediening voor moeiteloos stofzuigen

Met onze ergonomisch ontworpen pistoolgrepen wordt stofzuigen een comfortabele en moeiteloze taak. De grepen passen perfect in uw hand en zorgen voor een optimale grip, waardoor u probleemloos alle hoeken en kieren kunt bereiken. Geniet van een comfortabele stofzuigervaring en maximale controle over uw Karcher-stofzuiger met onze hoogwaardige pistoolgrepen.

Stofzuigerslangen - Flexibiliteit en bereikbaarheid

Onze duurzame stofzuigerslangen bieden flexibiliteit en een uitgebreid bereik, zodat u gemakkelijk alle oppervlakken kunt stofzuigen. Met hun stevige constructie en uitstekende zuigprestaties kunt u vertrouwen op een grondige reiniging, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Kies uit verschillende lengtes en stijlen om de stofzuigerslang te vinden die het beste bij uw behoeften past.

Opladers - Houd uw Karcher-stofzuiger altijd klaar voor gebruik

Niets is zo vervelend als een lege batterij tijdens het schoonmaken. Met onze opladers kunt u ervoor zorgen dat uw Karcher-stofzuiger altijd klaar is voor gebruik. Onze opladers zijn specifiek ontworpen om uw stofzuiger snel en veilig op te laden, zodat u kunt genieten van ononderbroken schoonmaakwerkzaamheden.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Perfecte service