Swiffer Sweeper XXL vloerdoekjes navulling (16 stuks)

Swiffer Sweeper XXL vloerdoekjes navulling (16 stuks)
€ 8,95incl. btw

Bezig met laden...

Hoogte 70 mm
Inhoud 16 stuks
Lengte 245 mm
Breedte 145 mm
Toon alle specificaties
Anderen kochten ook
Over dit product

Maak schoonmaken eenvoudig en efficiënt met de Swiffer Sweeper XXL

Het schoonmaken van je huis kan soms een uitdagende taak zijn, vooral als het gaat om het verwijderen van stof en haar op moeilijk bereikbare plekken. Gelukkig is er een oplossing die het schoonmaken eenvoudiger en efficiënter maakt: De Swiffer Sweeper XXL. Met zijn innovatieve ontwerp en effectieve werking zorgt de Swiffer sweeper ervoor dat je huis schoon blijft.

Voordelen van Swiffer Sweeper XXL vloerdoekjes navulling (16 stuks):

Een van de grootste voordelen van de Swiffer Sweeper XXL vloerdoekjes is het gemak en de snelheid waarmee je jouw vloeren kan schoonmaken. De doekjes zijn voorverpakt en direct klaar voor gebruik. Hierdoor hoef je niet te knoeien met schoonmaakmiddelen of emmers water. Je hoeft alleen maar doekjes op de Swiffer sweeper te bevestigen en je kunt meteen aan de slag.

De Swiffer Sweeper heeft een speciaal ontworpen draaikop die vrijwel geheel vlak kan liggen. Dit maakt het schoonmaken onder meubels en op andere moeilijk bereikbare plekken veel eenvoudiger. De draaikop kan volledig om zijn as draaien, waardoor je gemakkelijk rondom objecten kunt schoonmaken zonder veel moeite.

Een ander groot voordeel is dat de Swiffer Sweeper XXL vloerdoekjes haar en stof effectief vangen en vasthouden. Dit is ook zeker handig voor huishoudens met huisdieren, waar haren zich vaak ophopen in hoeken en op andere moeilijk bereikbare plekken. Met de Swiffer Sweeper XXL en de XXL vloerdoekjes worden deze haren moeiteloos opgenomen.

Hoe gebruik je de Swiffer Sweeper XXL vloerdoekjes navulling (16 stuks):

Het gebruik van de Swiffer Sweeper XXL vloerdoekjes navulling is eenvoudig en efficiënt. Volg deze stappen voor een optimaal resultaat:

  1. Bevestig het doekje: Neem een droog schoonmaakdoekje uit de verpakking en bevestig het aan de Swiffer Sweeper. Zorg ervoor dat het doekje goed vastzit zodat het niet los raakt tijdens het schoonmaken.
  2. Schoonmaken: Gebruik de Swiffer Sweeper, zoals je een gewone bezem zou gebruiken. Beweeg de Swiffer Sweeper in lange, gelijkmatige bewegingen over de vloer. Dankzij de draaiknop kun je ook gemakkelijk onder meubels en rond hoeken schoonmaken.
  3. Verwijder en gooi weg: Zodra het doekje verzadigd is met stof en vuil, verwijder je het van de Swiffer Sweeper en gooi je het weg. Voor een groot oppervlak kan het nodig zijn om het doekje tussendoor te vervangen.
  4. Herhaal indien nodig: Afhankelijk van de grootte en de mate van vervuiling van het oppervlak, herhaal je het proces met een nieuw doekje.

Met de Swiffer Sweeper XXL vloerdoekjes navulling (16 stuks) wordt afstoffen en schoonmaken een eenvoudige en efficiënte taak. Dankzij de innovatieve technologie van de Swiffer blijft je huis langer schoon en fris, zonder dat je veel tijd en moeite hoeft te besteden.

Alle specificaties
Hoogte 70 mm
Inhoud 16 stuks
Lengte 245 mm
Breedte 145 mm
Soort Navulling
Merk Swiffer
Hoogte 70 mm
Inhoud 16 stuks
Lengte 245 mm
Breedte 145 mm
Soort Navulling
Merk Swiffer
Klantbeoordelingen
Alle reviews
10/10
Geschreven door Jean-Marie van Staveren

Prima telefonisch te woord gestaan. Snelle levering !

10/10
Geschreven door Athanasios Karapatis

Ik had iets besteld dat niet geschikt was voor mijn stofzuiger. Samen met klantenservice na gekeken en ondaks ik de verpakking had opgemaakt bij het terug sturen heb ik het geld teruggestort. Ook de juiste onderdeel gevonden op de website. Goeie prijzen, uitstekend service! Ik koop zeker hier weer mijn zakken en filters!

9/10
Geschreven door Jos Vermeij

Alles mooi vlug in huis.

10/10
Geschreven door Resy

Goede website, snelle verzending en prima verpakt.

10/10
Geschreven door Els Hendriks

Snel en gemakkelijk geleverd geen klachten

10/10
Geschreven door E Hoek

Geweldig

  • Goedkoopste van Nederland
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Perfecte service