Solute 2 fase reinigingstabletten 20 tabs á 3,5 gr Ø15 mm

Solute 2 fase reinigingstabletten 20 tabs á 3,5 gr Ø15 mm
€ 15,95incl. btw

Bezig met laden...

Inhoud 20
Geschikt voor Jura
Soort Reinigingstabletten
Gewicht 3,5g per tab
Toon alle specificaties
Anderen kochten ook
Over dit product

Optimaliseer de levensduur van je koffiemachine met de Solute 2 fase reinigingstabletten 20 tabs á 3,5 gr Ø15 mm

Het is essentieel om je volautomatische koffie, espresso en filtermachines regelmatig te reinigen. Dit zorgt niet alleen voor een langere levensduur van je apparaat, maar ook voor een optimale smaak van je koffie. Met de Solute 2 fase reinigingstabletten 20 tabs wordt dit een eenvoudige taak. Deze innovatieve tabletten zijn speciaal ontwikkeld om hardnekkige koffievetten en residuen in de zetgroep, ventielen, kleppen en fijne leidingen op te lossen.

Waarom reinigen?

Het regelmatig reinigen van je koffiemachine voorkomt de ophoping van koffievetten en andere residuen. Deze ophopingen kunnen niet alleen de smaak van je koffie beïnvloeden, maar ook de werking van je machine belemmeren. Vervuilde leidingen en zetgroepen kunnen leiden tot verstoppingen en uiteindelijk schade aan de machine. Door regelmatig te reinigen met Solute 2 fase reinigingstabletten 20 tabs, zorg je ervoor dat je machine in topconditie blijft en de koffie zijn pure smaak behoudt.

Voordelen van Solute 2 fase reinigingstabletten 20 tabs á 3,5 gr Ø15 mm:

Solute biedt een uitgebreid assortiment aan reinigingstabletten die gelijkwaardig zijn aan de originele tabletten van bekende merken zoals Jura. De unieke formule van Solute zorgt ervoor dat zelfs de meest hardnekkige afzettingen eenvoudig worden verwijderd. De krachtige werking van tabletten garandeert dat je machine grondig wordt gereinigd, zodat je kunt blijven genieten van heerlijke koffie zonder ongewenste smaken en geuren.

Stap voor stap: Het reinigingsproces.

 1. Voorbereiding: Plaats een Solute 2 fase reinigingstabletten 20 tabs in de daarvoor bestemde reinigingsruimte van je machine.
 2. Start reinigingsprogramma: Volg de instructies van je machine om het reinigingsprogramma te starten. Dit programma zorgt ervoor dat de tablet zich oplost en door de gehele machine wordt gespoeld.
 3. Spoelen: Na afloop van het reinigingsprogramma spoel je de machine grondig met schoon water om eventuele resten van het reinigingsmiddel te verwijderen.
 4. Controle: Controleer de machine op achtergebleven residuen en herhaal het proces indien nodig.

Onderhoudstips:

Naast het regelmatig reinigen met de Solute 2 fase reinigingstabletten 20 tabs á 3,5 gr Ø15 mm, zijn er nog enkele tips om jouw koffiemachine in optimale conditie te houden:

 • Dagelijks spoelen: Spoel de machine dagelijks met schoon water om lichte koffievetten en residuen te verwijderen.
 • Maandelijks reinigen: Gebruik eens per maand een reinigingstablet voor een grondige reiniging. Waterfilter vervangen: Vervang regelmatig het waterfilter van je machine om kalkafzetting te voorkomen.
 • Onderhoudsbeurt: Laat je machine periodiek onderhouden door een specialist om slijtage en defecten vroegtijdig te detecteren en te verhelpen.


Met Solute 2 fase reinigingstabletten 20 tabs á 3,5 gr Ø15 mm zorg je ervoor dat je koffiemachine altijd schoon en in een topconditie is. Hierdoor geniet je dagelijks van de perfecte koffiesmaak, zoals deze bedoeld is. Probeer Solute 2 fase reinigingstabletten 20 tabs á 3,5 gr Ø15 mm en ervaar zelf het verschil in kwaliteit en smaak.

Alle specificaties
Inhoud 20
Geschikt voor Jura
Soort Reinigingstabletten
Gewicht 3,5g per tab
Merk Solute
Inhoud 20
Geschikt voor Jura
Soort Reinigingstabletten
Gewicht 3,5g per tab
Merk Solute
Klantbeoordelingen
Alle reviews
10/10
Geschreven door Monique

Kwam op tijd binnen, en het past ook

10/10
Geschreven door Eveline

Top service

10/10
Geschreven door Jean-Marie van Staveren

Prima telefonisch te woord gestaan. Snelle levering !

10/10
Geschreven door Athanasios Karapatis

Ik had iets besteld dat niet geschikt was voor mijn stofzuiger. Samen met klantenservice na gekeken en ondaks ik de verpakking had opgemaakt bij het terug sturen heb ik het geld teruggestort. Ook de juiste onderdeel gevonden op de website. Goeie prijzen, uitstekend service! Ik koop zeker hier weer mijn zakken en filters!

9/10
Geschreven door Jos Vermeij

Alles mooi vlug in huis.

10/10
Geschreven door Resy

Goede website, snelle verzending en prima verpakt.

 • Goedkoopste van Nederland
 • Gratis bezorging vanaf €40,-
 • Gratis achteraf betalen
 • 24 uurs levering
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Perfecte service