DeWalt DC515/DC5151H HEPA cilinderfilter (eigen merk)

DeWalt DC515/DC5151H HEPA cilinderfilter (eigen merk)
€ 14,99incl. btw

Bezig met laden...

Hoogte 60 mm
Inhoud 1 stuk
Lengte 110 mm
Breedte 110 mm
Toon alle specificaties
Anderen kochten ook
Over dit product

Installatie en onderhoud van DeWalt DC515/DC5151H HEPA cilinderfilter

Het gebruik van DeWalt DC515/DC5151H HEPA cilinderfilter in je DeWalt stofzuiger is een uitstekende manier om de luchtkwaliteit te verbeteren en de efficiëntie van je stofzuiger te verhogen. Het filter is compatibel met verschillende DeWalt modellen, biedt hoogwaardige filtratie en is bovendien uitwasbaar. Hieronder vind je een stap voor stap handleiding voor het gebruik van het cilinderfilter.

Geschikt voor de volgende modellen:

 • DeWalt DC515
 • DeWalt DC5151H
 • DeWalt DCV 517N
 • DeWalt DCV 571N-XJ

Voorbereiding

Voordat je begint, zorg ervoor dat je stofzuiger uitgeschakeld en losgekoppeld is van de stroomvoorziening. Dit is een belangrijke veiligheidsmaatregel om te voorkomen dat je per ongeluk de stofzuiger aanzet tijdens het onderhoud. Verwijder ook het bestaande filter uit je stofzuiger als die nog aanwezig is.

Installatie van het cilinderfilter

 1. Open de stofzuiger: Volg de instructies van je specifieke DeWalt model om de stofzuiger te openen. Meestal betekent dit het losmaken van de behuizing waar het filter zich bevindt.
 2. Verwijder het oude filter: Trek het oude filter voorzichtig uit de houder. Als het oude filter vastzit, draai deze dan lichtjes om hem los te maken.
 3. Plaats het nieuwe HEPA cilinderfilter: Neem het nieuwe HEPA cilinderfilter en plaats deze in de houder. Zorg ervoor dat hij stevig en goed aansluit op de stofzuiger, zodat er geen lucht kan ontsnappen.
 4. Sluit de stofzuiger: Zet de behuizing weer in elkaar volgens de handleiding van je stofzuiger. Zorg ervoor dat alles goed vastzit en er geen onderdelen los hangen.

Gebruik van de stofzuiger

Nadat je het nieuwe HEPA filter hebt geïnstalleerd, is je stofzuiger klaar voor gebruik. Zet de stofzuiger aan en controleer of hij normaal functioneert. Het HEPA cilinderfilter zal nu helpen om fijne deeltjes zoals stof en allergenen op te vangen, wat bijdraagt aan een schonere luchtkwaliteit in je omgeving.

Onderhoud van het HEPA cilinderfilter

Een van de voordelen van het HEPA cilinderfilter is dat het uitwasbaar is, wat betekent dat je hem kunt hergebruiken. Voor het beste resultaat, reinig het filter regelmatig:

 1. Verwijderen: Haal het filter uit de stofzuiger zoals eerder beschreven.
 2. Reinigen: Spoel het filter grondig af onder lauw stromend water. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen, omdat dit het filter kan beschadigen.
 3. Drogen: Laat het filter volledig drogen voordat je hem weer in de stofzuiger plaatst. Dit voorkomt dat er schimmels of bacteriën in het filter groeien.
 4. Herplaatsen: Nadat het filter volledig droog is, plaats je hem terug in de stofzuiger en zorg je ervoor dat hij goed vast zit.


Door deze stappen te volgen, zorg je ervoor dat je DeWalt stofzuiger optimaal presteert en dat de lucht die wordt uitgeblazen schoon en vrij van allergenen is. Regelmatig onderhoud en reinigen van het HEPA cilinderfilter verlengt niet alleen de levensduur van het filter, maar zorgt ook voor een consistente werking van je stofzuiger.

Alle specificaties
Hoogte 60 mm
Inhoud 1 stuk
Lengte 110 mm
Breedte 110 mm
Geschikt voor DeWalt
Soort filter HEPA filter, cilinderfilter
Uitwasbaar Ja
Hoogte 60 mm
Inhoud 1 stuk
Lengte 110 mm
Breedte 110 mm
Geschikt voor DeWalt
Soort filter HEPA filter, cilinderfilter
Uitwasbaar Ja
Klantbeoordelingen
Alle reviews
10/10
Geschreven door Lenie

S'avonds besteld en de andere dag al geleverd. Supersnel. Prima.

9/10
Geschreven door leo

ongelooflijk snel

10/10
Geschreven door Cornelia

Ze hebben echt alles voor mijn stofzuiger. Snelle levering van het bestelde artikel. Gewoon top.

10/10
Geschreven door M.

Ruim assortiment. Eigenmerk-producten kunnen een goede optie zijn. Bestelling goed te volgen en vlot geleverd.

10/10
Geschreven door Harry

Makkelijk zoeken en ruime keuze. Origineel of eigen merk.

10/10
Geschreven door Addy

Snel en probleemloos!

 • Goedkoopste van Nederland
 • Gratis bezorging vanaf €40,-
 • Gratis achteraf betalen
 • 24 uurs levering
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Perfecte service