BORA PUAKF koolstoffilter afzuigkap voor BORA Puru/Pure/X Pure/S Pure (eigen merk)

BORA PUAKF koolstoffilter afzuigkap voor BORA Puru/Pure/X Pure/S Pure (eigen merk)
€ 34,99incl. btw

Bezig met laden...

Hoogte 50 mm
Inhoud 1 stuk
Lengte 430 mm
Breedte 130 mm
Toon alle specificaties
Anderen kochten ook
Over dit product

BORA PUAKF koolstoffilter voor de BORA afzuigkappen: een efficiënte oplossing voor schone lucht in de keuken

In moderne keukens is efficiënte ventilatie van cruciaal belang, niet alleen om kookgeuren te verminderen, maar ook om de luchtkwaliteit te verbeteren. Een van de meest effectieve methoden om dit te bereiken, is met behulp van koolstoffilters, vooral in systemen zoals de BORA. Laten we eens dieper ingaan op hoe deze filters werken en waarom ze zo essentieel zijn voor een gezonde en aangename keukenomgeving.

Wat is een koolstoffilter?

Koolstoffilters, ook wel actieve koolfilters genoemd, zijn ontworpen om geuren en vetten uit de lucht te absorberen. Ze zijn samengesteld uit een poreus materiaal, meestal actieve kool, dat een groot oppervlak heeft voor het adsorberen van verontreinigende stoffen. Wanneer lucht door het filter passeert, worden geuren en vetmoleculen gevangen in de poriën van de kool, waardoor schone lucht wordt afgegeven aan de omgeving.

Werking van koolstoffilters in de BORA systemen

De BORA systemen zijn geavanceerde kooksystemen die zijn ontworpen met de hoogste normen voor prestaties en gebruiksgemak. Ze maken gebruik van koolstoffilters als onderdeel van het luchtzuiveringssysteem. Tijdens het koken zuigt de afzuiging dampen en geuren direct vanaf de kookplaat af. Deze vervuilde lucht wordt vervolgens door de BORA PUAKF koolstoffilters geleid, waar de geuren en vetten worden geabsorbeerd. Wat overblijft, is schone en frisse lucht die terug in de keuken wordt vrijgegeven, waardoor een gezondere en aangenamere omgeving ontstaat.

Voordelen van koolstoffilters voor de BORA

  • Efficiënte geurverwijdering: Koolstoffilters zijn uiterst effectief in het verwijderen van kookgeuren, waardoor de keuken vrij blijft van ongewenste aroma's.
  • Verbeterde luchtkwaliteit: Door geuren en vetten uit de lucht te verwijderen, dragen koolstoffilters bij aan een schonere en gezondere luchtkwaliteit in de keuken.
  • Geen uitlaat nodig: In tegenstelling tot systemen die een externe uitlaat vereisen, kan de BORA met koolstoffilters worden geïnstalleerd zonder dat er een afvoerkanaal nodig is, waardoor meer flexibiliteit ontstaat bij het plaatsen van de kookplaat.
  • Eenvoudig onderhoud: Koolstoffilters zijn gemakkelijk te onderhouden en moeten periodiek worden vervangen, afhankelijk van het gebruik en de mate van vervuiling. Dit zorgt voor een consistente prestatie van de luchtzuivering.


Instructievideo vervangen:Herstel F:


Alle specificaties
Hoogte 50 mm
Inhoud 1 stuk
Lengte 430 mm
Breedte 130 mm
Geschikt voor BORA
Soort filter Koolstoffilter
Uitwasbaar Nee
Hoogte 50 mm
Inhoud 1 stuk
Lengte 430 mm
Breedte 130 mm
Geschikt voor BORA
Soort filter Koolstoffilter
Uitwasbaar Nee
Klantbeoordelingen
Alle reviews
10/10
Geschreven door Wouter Gefken

ik zocht, ik vond en overwon mijn tekort aan de juiste stofzuigerzak!

10/10
Geschreven door Ronald Egberink

Helaas kregen wij het berkeerde pakket geleverd. In mijn visie verporzaakt door de pakket dienst. Na een simpel telefoontje was de zaak al opgelost en kreeg ik de volgende dag het juiste pakket toegestuurd. En kon iknhet andere pakketje retour zenden... super

10/10
Geschreven door S

Snelle levering, goed product

8/10
Geschreven door isabelle baert-vercruysse

toppie

8/10
Geschreven door NJJ

Op tijd en keurig afgehandeld

9/10
Geschreven door Nelleke

Telefonisch werd ik vriendelijk te woord gestaan. Mijn bestelling was er de volgende morgen al.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Perfecte service