AEG QX9 series ASKQX9 HEPA filterset 9009230922 (eigen merk)

AEG QX9 series ASKQX9 HEPA filterset 9009230922 (eigen merk)
€ 8,95incl. btw

Bezig met laden...

Inhoud 1x HEPA filter, 1x motorfilter
Geschikt voor AEG
Afmetingen HEPA filter 75 x 65 x 20 mm
Afmetingen motorfilter 95 x 90 x 10 mm
Toon alle specificaties
Anderen kochten ook
Over dit product

Verbeter de luchtkwaliteit met de AEG QX9 series ASKQX9 HEPA filterset 9009230922

De AEG QX9 series ASKQX9 HEPA filterset is een essentieel accessoire voor je AEG stofzuiger. Dit hoogwaardige HEPA-filter zorgt voor een optimale luchtkwaliteit in je huis door het opvangen van de fijnste stofdeeltjes, pollen en allergenen. Met zijn duurzame constructie en wasbare ontwerp biedt dit filter een uitstekende prestatie en lange levensduur.

Voordelen van het HEPA filter

De AEG QX9 series ASKQX9 HEPA filterset is speciaal ontworpen om je stofzuiger efficiënt te laten werken. Dankzij het HEPA (High Efficiency Particulate Air) filter kunnen zelfs de kleinste deeltjes, zoals stof, pollen en andere allergenen, worden opgevangen. Dit zorgt niet alleen voor een schoner huis, maar ook voor een gezondere leefomgeving, vooral voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.

Gebruik van het HEPA filter

  1. Verwijden van het oude filter: Schakel de stofzuiger uit en haal de stekker uit het stopcontact. Open het filtercompartiment en verwijder voorzichtig het oude filter. Zorg ervoor dat je geen stof of vuil verspreidt tijdens het verwijderen.
  2. Plaatsen van het oude filter: Neem de nieuwe AEG QX9 series ASKQX9 HEPA filterset uit de verpakking. Plaats deze in het filtercompartiment op dezelfde manier als het oude filter. Zorg ervoor dat het filter goed vastzit en dat er geen openingen zijn waar lucht doorheen kan ontsnappen.
  3. Onderhoud van het filter: Een van de grootste voordelen van dit filter is dat hij uitwasbaar is. Om de levensduur van het filter te verlengen, dien je deze regelmatig te wassen. Haal het filter uit de stofzuiger en spoel deze af onder lauw stromend water. Gebruik geen schoonmaakmiddelen. Laat het filter volledig drogen voordat je dit weer in de stofzuiger plaats. Dit voorkomt schimmel- en bacteriegroei.
  4. Regelmatige vervanging: Voor de optimale prestaties wordt aangeraden om het HEPA filter elke 6 tot 12 maanden te vervangen, afhankelijk van het gebruik en de omgeving waarin de stofzuiger wordt gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de stofzuiger zijn maximale zuigkracht behoudt en de luchtkwaliteit in je huis optimaal blijft.

Waarom kiezen voor de AEG QX9 series ASKQX9 HEPA filterset 9009230922?

De keuze voor de AEG QX9 series ASKQX9 HEPA filterset betekent investeren in kwaliteit en duurzaamheid. Dit filter zorgt ervoor dat je stofzuiger efficiënt blijft werken en dat de lucht in je huis vrij is van schadelijke deeltjes. Door regelmatig onderhoud en tijdige vervanging van het filter blijft je stofzuiger in topconditie, wat resulteert in een schoner en gezonder huis. Of je nu last hebt van allergieën of gewoon de luchtkwaliteit in je huis wilt verbeteren, de AEG QX9 series ASKQX9 HEPA filterset is de ideale oplossing. Dankzij het wasbare ontwerp en de eenvoudige installatie is het onderhouden van je stofzuiger nog nooit zo eenvoudig geweest.

Alle specificaties
Inhoud 1x HEPA filter, 1x motorfilter
Geschikt voor AEG
Afmetingen HEPA filter 75 x 65 x 20 mm
Afmetingen motorfilter 95 x 90 x 10 mm
Soort filter HEPA filter
Uitwasbaar Ja
Inhoud 1x HEPA filter, 1x motorfilter
Geschikt voor AEG
Afmetingen HEPA filter 75 x 65 x 20 mm
Afmetingen motorfilter 95 x 90 x 10 mm
Soort filter HEPA filter
Uitwasbaar Ja
Klantbeoordelingen
Alle reviews
10/10
Geschreven door Lenie

S'avonds besteld en de andere dag al geleverd. Supersnel. Prima.

9/10
Geschreven door leo

ongelooflijk snel

10/10
Geschreven door Cornelia

Ze hebben echt alles voor mijn stofzuiger. Snelle levering van het bestelde artikel. Gewoon top.

10/10
Geschreven door M.

Ruim assortiment. Eigenmerk-producten kunnen een goede optie zijn. Bestelling goed te volgen en vlot geleverd.

10/10
Geschreven door Harry

Makkelijk zoeken en ruime keuze. Origineel of eigen merk.

10/10
Geschreven door Addy

Snel en probleemloos!

  • Goedkoopste van Nederland
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Perfecte service