Robotstofzuigers

De beste robotstofzuiger

Vandaag de dag heb je meer dan genoeg keuze als het gaat om het kopen van een robotstofzuiger, maar welke van deze modellen komt er nu goed uit de test en is eigenlijk het best? Misschien wel het meest bekende merk als het gaat om de robotstofzuigers is het merk iRobot met de iRobot Roomba. De iRobot Roomba modellen zijn betrouwbare apparaten die over veel verschillende functies en technologische snufjes beschikken, door deze functies en snufjes ben je er altijd van verzekerd dat je huis goed schoon is.

Eigenschappen van de iRobot Roomba robotstofzuiger

De iRobot Roomba modellen beschikken ten eerste over geavanceerde sensoren en reinigingstechnologieën. Zo maken iRobot Roomba robotstofzuigers bijvoorbeeld gebruik van virtuele muren, klifsensoren, akoestische vuilsensoren en een infraroodcamera. Door middel van virtuele muren kun je gebieden en openingen blokkeren waarvan je niet wil dat de robotstofzuiger daar komt, daarnaast zorgen de klifsensoren op het apparaat ervoor dat hij zichzelf niet van de trap af gooit. Door gebruik te maken van een infraroodcamera wordt de omgeving in kaart gebracht, zoekt het apparaat methodisch zijn weg en rijdt hij niet willekeurig door de kamer heen. Verder detecteren de akoestische vuilsensoren smerige gebieden, hierdoor gaat hij hier nog een extra keer langs om te zorgen dat het schoon is.

iRobot Roomba robotstofzuiger bedienen met een app

Door middel van een te installeren app kun je geplande reinigingssessies opzetten, zo kan het apparaat ook stofzuigen wanneer je niet aanwezig bent. Daarnaast geeft de app je een melding op het moment dat de iRobot Roomba vast is komen te zitten, zo kun je hem snel losmaken en verder laten gaan met het schoonmaken van de ruimte(s).

Onderdelen voor je robotstofzuiger kopen

Als je op zoek bent naar onderdelen voor je robotstofzuiger dan ben je bij stofzakkie.nl aan het juiste adres! In ons assortiment vind je namelijk verschillende vervangingssets die geschikt zijn voor de Roomba modellen. We hebben bijvoorbeeld vervangingssets voor borstels, zijborstels en filters. Sommige van onze vervangingssets bevatten ook nog eens reinigingsgereedschap om je apparaat goed te onderhouden en schoon te houden.