Opladers

Opladers voor de steelstofzuiger

Een groot gedeelte van de steelstofzuigers beschikt tegenwoordig over een Lithium-ion accu. Deze batterijen van draadloze stofzuigers moeten meestal vervangen worden op het moment dat ze op zijn. Het nadeel hieraan is dat de oude accu afgedankt wordt en dat een nieuwe accu voor je draadloze stofzuiger vaak prijzig is. Gelukkig zijn de producten uit ons assortiment wel voordelig.

Levensduur van de accu verlengen

Door ervoor te kiezen om de accu van je steelstofzuiger op tijd te laden kun je de levensduur van de accu aanzienlijk verlengen. Zo zijn de prestaties van een Lithium-ion batterij en je steelstofzuiger bijvoorbeeld het best op het moment dat je deze niet elke keer helemaal leeg laat lopen. Om deze reden raden we je aan om de batterij op te laden als deze nog zo’n 20% stroom bevat. Naast dat een accu op tijd opgeladen dient te worden, is het ook van belang dat deze niet te lang aan de oplader ligt. Je moet de batterij daarom ook loskoppelen op het moment dat deze volledig opgeladen is.

Geschikte oplader voor uw steelstofzuiger

Op het moment dat je een draadloze stofzuiger aanschaft, heb je natuurlijk ook een oplader nodig om de batterij op te laden. Zonder lader en met een lege batterij kom je namelijk niet verder en gaat het stofzuigen lastig. De opladers die we op dit moment in ons assortiment hebben zijn geschikt voor de Bosch, Kärcher en Dyson stofzuiger. De meeste laders hebben een ingangsspanning tussen de 100 en 240 V en zetten dit op hun beurt om naar de benodigde uitgangsspanning voor je draadloze stofzuiger. Zo weet je altijd zeker dat je je steelstofzuiger veilig kunt laden zonder dat deze te veel stroom krijgt. 

CE-gemarkeerde oplader

Alle opladers uit ons assortiment zijn uitgerust met een CE-markering. Deze markering geeft aan dat de producten voldoen aan de opgestelde regels die gelden binnen de betreffende branche en de Europese Economische Ruimte (EER). Op deze manier ben je er altijd van verzekerd dat je kwalitatief goede producten hebt.