Wat te doen als je stofzuigerzak te groot lijkt?

Er zijn veel kleine frustraties in het dagelijkse leven waar we vaak tegenaan lopen. Eén daarvan is het moment waarop je een nieuwe stofzuigerzak probeert te installeren, maar het lijkt alsof hij gewoon te groot is voor je apparaat. We kennen allemaal die zucht, het gevoel dat iets dat simpel zou moeten zijn, plotseling een hele klus wordt. Maar maak je geen zorgen! Hieronder lees je wat je kunt doen:

Stap 1: Controleer het model van je stofzuiger

De eerste stap is om ervoor te zorgen dat je de juiste stofzuigerzakken voor jouw model hebt gekocht. Stofzuigerzakken zijn niet universeel, dus elk merk en model heeft een specifiek type stofzuigerzak nodig. Dit typenummer kan gevonden worden in de handleiding van de stofzuiger of door het typeplaatje onderop de stofzuiger te raadplegen. Heb je het merk en modelnummer gevonden? Gebruik dan onze keuzehulp om de juiste stofzuigerzakken te vinden.

Stap 2: Plaats de stofzuigerzak

Als je zeker weet dat je de juiste zak hebt, is de volgende stap om hem in de stofzuiger te plaatsen. Onze stofzuigerzakken plaats je op dezelfde manier als de originele. Plaats deze dus ook op dezelfde manier in de stofzuiger als je voorheen gewend was. 

Nog steeds problemen? Probeer hem dan opnieuw te plaatsen. Het kan zijn dat de zak niet correct is uitgelijnd of niet volledig in de stofzuiger is gedrukt. Het kan ook helpen om de zak een beetje te "vormen" voordat je hem plaatst, door hem een beetje te kneden en te verfrommelen om hem in vorm te krijgen.

Stap 3: Neem contact op

Als de zak nog steeds niet past, is de laatste stap om contact op te nemen met onze klantenservice van Stofzakkie.nl. Het is mogelijk dat er een fout is gemaakt bij het verpakken van de zakken, of dat je de verkeerde zakken hebt ontvangen of besteld.

Laden... Bezig met laden...

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Perfecte service