Verzenden & bezorging

De inpakkers van Stofzakkie.nl zitten geen moment stil. Wij verzenden bestellingen welke voor 22:00 zijn geplaatst dezelfde werkdag nog.

Nederland

Bezorgen in Nederland

Voor bestellingen naar Nederlandse adressen brengen wij €3,95 in rekening. Wanneer het orderbedrag hoger ligt dan €25,- versturen wij jouw bestelling gratis.

België

Bezorgen in België

Voor bestellingen naar Belgische adressen brengen wij €4,95 in rekening. Wanneer het orderbedrag hoger ligt dan €30,- versturen wij jouw bestelling gratis.

Hoe wordt uw pakket verzonden?

Stofzakkie.nl werkt samen met verschillende transport maatschappijen. Wij proberen zoveel mogelijk pakketten te verpakken in brievenbusdozen om te voorkomen dat u thuis moet zijn wanneer de pakketbezorger voor de deur staat. Wanneer het pakket te groot is voor de brievenbus ontvangt u van ons een Track&Trace code via de mail.

Heeft uw pakket vertraging?

Helaas komt het soms voor dat uw pakket vertraging oploopt. Waar mensen werken worden fouten gemaakt zeggen wij altijd. In de meeste gevallen kunnen wij hier niets aan doen maar zullen ons altijd 110% inzetten om te kijken hoe we uw bestelling alsnog zo snel mogelijk kunnen leveren.

Besteld op maandag Bezorgd op dinsdag
Besteld op dinsdag Bezorgd op woensdag
Besteld op woensdag Bezorgd op donderdag
Besteld op donderdag Bezorgd op vrijdag
Besteld op vrijdag Bezorgd op zaterdag
Besteld op zaterdag Bezorgd op dinsdag
Besteld op zondag Bezorgd op dinsdag
Medewerkers Stofzakkie.nl