AEG VX6 & VX7 stofzuigerslang 140019432016 (eigen merk)

AEG VX6 & VX7 stofzuigerslang 140019432016 (eigen merk)
€ 18,95incl. btw

Bezig met laden...

Inhoud Stofzuigerslang
Lengte 170 cm
Materiaal Kunststof
Geschikt voor AEG, Electrolux, MioStar, Tornado
Toon alle specificaties
Anderen kochten ook
Over dit product

Hoogwaardige stofzuigerslang voor AEG VX6/VX7 compatibel met meerdere merken

De AEG VX6 & VX7 stofzuigerslang 140019432016 is een essentieel onderdeel voor je stofzuiger, ontworpen om te zorgen voor optimale prestaties en gebruiksgemak. Deze stofzuigerslang is specifiek vervaardigd voor de AEG VX6 en VX7 modellen, maar is ook geschikt voor andere merken zoals Electrolux, Miostar en Tornado. Met een lengte van 170 cm biedt deze slang voldoende bereik om moeiteloos door je huis te manoeuvreren.

Inhoud en materiaal

De stofzuigerslang is gemaakt van hoogwaardig kunststof, wat zorgt voor duurzaamheid en flexibiliteit tijdens het stofzuigen. Het materiaal is bestand tegen slijtage, waardoor de slang een langere levensduur heeft. Bovendien is de diameter van de slang 32 mm, wat ervoor zorgt dat deze compatibel is met verschillende stofzuigers en accessoires van AEG en andere merken.

Geschikt voor meerdere merken

Hoewel deze stofzuigerslang primair is ontworpen voor de AEG VX6 en VX7 modellen, is hij ook compatibel met stofzuigers van Electrolux, MioStar en Tornado. Dit maakt de slang een veelzijdige keuze voor huishoudens met verschillende stofzuigermodellen. Controleer altijd de specificaties van je stofzuiger om er zeker van te zijn dat deze slang geschikt is.

Hoe installeer je de stofzuigerslang?

Het installeren van de AEG VX6 & VX7 stofzuigerslang 140019432016 is eenvoudig en vereist geen technische kennis. Volg deze stappen om de slang correct te installeren:

 1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat de stofzuiger is uitgeschakeld en losgekoppeld van de stroombron om veiligheidsredenen.
 2. Verwijder de oude slang: Als er al een oude slang is bevestigd, verwijder deze dan door de aansluitingspunten los te koppelen. Dit kan door de slang voorzichtig los te draaien of los te trekken, afhankelijk van het model.
 3. Bevestig de nieuwe slang aan de stofzuiger: Neem het ene uiteinde van de nieuwe stofzuigerslang en sluit deze aan op de stofzuiger. Dit kan door de slang in de aansluiting te schuiven en vast te draaien tot deze stevig vast zit.
 4. Bevestig de handgreep: Het andere uiteinde van de slang wordt bevestigd aan de handgreep of telescoopbuis. Zorg ervoor dat de verbinding stevig is om luchtlekken te voorkomen.
 5. Controleer de verbinding: Controleer alle verbindingen om er zeker van te zijn dat de slang goed is bevestigd en dat er geen lucht kan ontsnappen. Dit zorgt voor een optimale zuigkracht tijdens het gebruik van de stofzuiger.
 6. Test de stofzuiger: Schakel de stofzuiger in en test of de nieuwe slang correct werkt. Let op eventuele ongewenste geluiden of verminderde zuigkracht, wat kan wijzen op een onjuiste installatie.


Door deze stappen te volgen, kun je de AEG VX6 & VX7 stofzuigerslang 140019432016 snel en efficiënt installeren, waardoor je stofzuiger weer optimaal kan presteren. Deze hoogwaardige slang biedt de flexibiliteit en duurzaamheid die je nodig hebt voor een schoon en fris huis.

Alle specificaties
Inhoud Stofzuigerslang
Lengte 170 cm
Materiaal Kunststof
Geschikt voor AEG, Electrolux, MioStar, Tornado
Diameter 32 mm
Inhoud Stofzuigerslang
Lengte 170 cm
Materiaal Kunststof
Geschikt voor AEG, Electrolux, MioStar, Tornado
Diameter 32 mm
Klantbeoordelingen
Alle reviews
10/10
Geschreven door Lenie

S'avonds besteld en de andere dag al geleverd. Supersnel. Prima.

9/10
Geschreven door leo

ongelooflijk snel

10/10
Geschreven door Cornelia

Ze hebben echt alles voor mijn stofzuiger. Snelle levering van het bestelde artikel. Gewoon top.

10/10
Geschreven door M.

Ruim assortiment. Eigenmerk-producten kunnen een goede optie zijn. Bestelling goed te volgen en vlot geleverd.

10/10
Geschreven door Harry

Makkelijk zoeken en ruime keuze. Origineel of eigen merk.

10/10
Geschreven door Addy

Snel en probleemloos!

 • Goedkoopste van Nederland
 • Gratis bezorging vanaf €40,-
 • Gratis achteraf betalen
 • 24 uurs levering
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Perfecte service